Diensten

Adviezen en aanbevelingen zijn te allen tijde conform de meest recente eisen van de Wet Kinderopvang. Omdat geen vraag of situatie gelijk is, biedt Bureau Pauw altijd maatwerk. Klik op de onderstaande buttons om enkele voorbeelden te bekijken van verschillende mogelijkheden op het gebied van advies, beleid, inspecties en bedrijfsvoering.

De diensten van Bureau Pauw zijn vrijgesteld van BTW.
Consultancy Service 
Met deze service wordt op praktische wijze tegemoet gekomen aan de behoefte aan een constante vorm van advisering/begeleiding. Er kan gekozen worden uit een aantal verschillende pakketten vanaf 10 uur op jaarbasis. De invulling van de uren is naar eigen wens te besteden aan onder andere advisering, observatie, ondersteuning bij GGD inspecties, redigeren/opstellen van beleid, begeleiding van teamprocessen, telefonische vraagbaak etc. 

Onderdeel van de Consultancy service zijn dat u de nieuwsbrieven van Bureau Pauw ontvangt met tips, trends, ontwikkelingen en actualiteiten aangaande de branche, de Wet Kinderopvang, IKK en andere aanverwante zaken.
 

Voor houders die aangesloten zijn bij een dure (franchise) organisatie is de Consultancy Service een zeer voordelig en flexibel alternatief: alleen betalen voor de diensten die jouw organisatie nodig heeft en geen onzekerheid dat je bepaalde ontwikkelingen of actualiteiten mist. 
Neem voor prijzen en meer gedetailleerde informatie contact op.

Advies

Meer weten

Beleid

meer weten

Inspecties

meer weten

Bedrijfsvoering

meer weten