Werkwijze

Nadat je contact met Bureau Pauw hebt opgenomen, maken we desgewenst een afspraak. In een vrijblijvend gesprek bespreken we wat jouw wensen zijn en waar jouw organisatie behoefte aan heeft. Zo brengen we samen in kaart hoe ik jou kan ondersteunen of adviseren zodat je weer vol trots en energie verder kunt met de dingen waar jij goed in bent. Afhankelijk van de aard en de grootte van de opdracht kan het gesprek telefonisch of op locatie plaats vinden.

Contact en kennismaking

Nadat je contact met Bureau Pauw hebt opgenomen, maken we desgewenst een afspraak.
In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar jouw organisatie behoefte aan heeft. We brengen samen in kaart op welke wijze ik jou kan ondersteunen zodat je weer vol trots en energie verder kunt met de dingen waar jij goed in bent. Afhankelijk van de aard en de grootte van de opdracht kan het gesprek telefonisch of op locatie plaats vinden.

Opdracht en offerte

Om advies en ondersteuning effectief te laten zijn, is maatwerk een vereiste. Uiteraard wil jij hierbij niet voor financiële verrassingen komen te staan. Daarom werk ik naar aanleiding van ons gesprek de opdracht uit zodat de wederzijdse verwachtingen helder zijn. De scherpe offerte is passend bij de dienstverlening die jij nodig hebt.

Kwaliteit en mogelijkheden

Bureau Pauw zorgt er voor continue op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de Wet kinderopvang. Het bieden van kwaliteit maar ook flexibiliteit staan hoog in het vaandel: alles is bespreekbaar en de mogelijkheden zijn ongelimiteerd. Integriteit ten aanzien van jouw gegevens en organisatie en privacy zullen ten alle tijden worden gerespecteerd.
Advisering, observatie of ondersteuning (of een combinatie hier van) kan éénmalig maar een overeenkomst voor meerdere consulten op jaarbasis behoort ook tot de mogelijkheden. Afhankelijk van wat er nodig is, kan de dienstverlening op locatie, telefonische en/of per mail plaats vinden.